Ada tak sini geng due 5/7/23

Salam mommy.. ada tak yg due samaa? Dah dapat rasa gerakan baby ke? Dah nampak ke baby bump? Dah start ke beli barang baby.. share lahhh.. #firstbaby

31 Balas

saya 1/7 , Alhamdulillah gerakan baby dah rasa , dah macam buat kungfu kat dalam , barang2 baby tak beli lagi sebab belum scan gender , semoga di permudahkan urusan kita semua ❤️

Hii mommy. Sy due 17/7 . Baby bump dah nmpk. Tendangan baby xrasa lg. tak sabar rsanya . Hehe baju baby bulan puasa nnti shopingg. Sebab xtahu gender lagi. Enjoyy semua

2y ago

due date kita sma sis.. nnti bln posa jgk bru shoping brng bby

Saya 6/7/23. Dh rasa gerakan baby, selalu jgk. Baby bump pun dh nmpk, mungkin sbb kurus jd perut cpt nmpk besar 🤣 brg baby tk beli pape lg, sbb belum pgi scan gender 😆 awak?

2y ago

Sama lah kitaaa, tunggu scan gender nanti baru exited nak beli barang babyy 😍 baru 2-3 harini rasa macam ada gerakan, tapi tak pasti ye gerakan baby ke bukan hihih 😆

sy 2/7.. gerakan tu sikit la rasa skrg dh 18w,baby bump nampak sikit je.. n dah scan dah.. so far skrg baru beli syampoo2 baby stokin pantang, penyidai baby n maternity pad

saya Edd 30/07/23.. jantung bby dah dapat rasa sekarang.. dah beli sikit2 baju tapi kebanyakan saya guna baju2 ank pertama saya sekarang dah 3tahun..🤭🤭

sy 7/7, dah nak nampak baby bump dah cuma gerakkan baby tu, tak sure lagi, sebab taktau pula rasa gerakkan baby macam mana..barang baby belum beli lagi..

2y ago

samalah Sy pun 7/7 sis.. baby bump dah ada, gerakan baby Masih halus lagi, belum start kira lagi, dah taw jantina tak?

Sama due dengan i hihi , belum rasa gerakan maybe first pregnant , baby bump dah nampakkk & belum beli barang baby mungkin 6/7 bulan baru beli hehe

sy 3/7 nnt .. x sabar nak tunggu.. baju2 belum beli lg sbb xxthu gender lg... lps Raya buleh la beli slow² sbb ni anak yg ke 5 dah..

Saya 23/7 baby bump dah nampak sangat😆 gerakan tu tak sure sebab first mom heheee barang baby plan nak survey next month🙈

Sama sy due 5/7 baby bump dah nampak rasa pergerakan pon dah mula rasa, excited pulak walaupun kandungan ke 3 dah ni 😂