Ada tak sini geng due 5/7/23

Salam mommy.. ada tak yg due samaa? Dah dapat rasa gerakan baby ke? Dah nampak ke baby bump? Dah start ke beli barang baby.. share lahhh.. #firstbaby

31 Balas

sy 27.7..belom dapat lagi rasa gerakan baby...Yaa dah nampak baby bum mcm 7@8bulan dah perut ni🤭..Alhamdulillah dah beli kelengkapan baby separuh...walaupon xtau lagi jantina☺️..beli serba putih..13week haritu ada scan dokter kata insha Allah boy..tapi xpasti lagi...☺️

1y ago

Eh sama le due kita tapi tak plan apa² lagi layan tendangan baby dulu