38w+ Blum Ada tanda brsalin

Salam mommies...sy da 38w+..due date 12/1/23..firstmom.blm keluar apa2 tanda lagi,just Braxton Hicks je bbrape mggu ni.tolong doakan sy brslin cepat ya sbb xlrat dah perut😅doakan sy Mas dinie binti Abdul manaf selamat bersalin sblm due date dengan keadaan sihat,Tanpa koyakan,Tanpa jahitan,kurang rasa sakit,smpurna,lancar,cepat sgala urusan bersalin ibu Dan anak..aamiin..🤲🤲 Sy doakan doa ni brbalik juga pada mommies2 semua ya...smoga urusan brsalin Kita semua dpermudahkan..aamiin🤲🤲💕tq all💕#firstbaby #firstmom #doakanagarmamadanbabydipermudahkansegalaurusanketikabersalin

17 Balas

semoga dipermudahkan urusan bersalin mmy semua . sy due date 16/01/23 .