Minggu Berapa Ada Alahan

Salam,hi mommies..Saya pregnant 5 minggu tanpa alahan.Biasanya start alahan morning sickness minggu ke berapa sampai minggu berapa?

2 Balas

Waalaikummussalam hi.. tak semua org akan dpt alahan. Alhamdulillah kalau sis tak ada alahan.setiap org berbeza, mcm first born sy start tau preggy smpai 8 bulan muntah2 mkn je. Muntah. 2nd tak ada alahan tapi tak ada rezeki, 3rd msuk 7 minggu bru alahan dtg tapi tak seteruk first born

Tak semua ada alahan. Saya alahan teruk dari start tahu pregnant. Harap trimester 2 okay sikit :D