how to handle baby twins while travel by flight for long journey without maid or helper?

Salam mommies..saya nak tanya ada tak sesiapa pernah bawa dan handle anak twins umur 8 or 9 bulan pergi travel naik flight ke overseas for holiday without maid or helper..if ada boleh share pengalaman?thank you in advance mommies ?

1 Balas

Ready books, toys & foods.. ☺️

5y ago

Yess..of coz that thing memang dah ready..i just wanna hear pengalaman momy yg ada anak kembar yang pernah travel holiday without bawak maid..anyway thank you for sharing info 😉