Brp xcntik

Salam mommies,,nk tnya mcm mna nk cntik brp stiap mggu? Dr kata brp review sy xcntik so next week kena bt lagi brp😔 kalau da cntik bru dr bg bt 2mggu skli Penat sebenarnya nk ulg alik ke klinik #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Balas

sy pn kdg2 bsp x cntik....1 jea...kna control mkn, diet suku2 separuh n mkn dlm kuantiti yg sdikit tp kerap....jika ikut btul2 saranan pkr diet mesti bsp cntik..xikut sikit sje, trus pen merah..sy cuba ikut..mmg cntik result bsp..