Upt tested sblm period

Salam mommies..ada x mommies yg blm period tp dah positif upt?sy period lg 5 hari ikutkan..adakah ini dikira pregnant atau double line muncul sbb hormon nk period tinggi?

Upt tested sblm period
2 Balas

mcm sy . sj2 test upt sblom period.gedik2.tngok2 naik double.tnya misi prengnnt ke mcm ni.misi ckp mngkin hormon ..tp alhmdulillh sekrng dh 16week.ank first bru 1y4m..rezki.

7mo ago

Alhamdulillah..tula dk risau tkt hormon jela nie huhuh..tgu lpas period pulak la test sekali lg..tahniah mommy

Possible dua² tu