Bersalin HUSM, Kelantan

Salam mommies..ada tak yang bersalin kat HUSM Kelantan? Apa ye latest procedure dia? Suami boleh masuk teman tak? Dan kalau ibu ada gdm on diet masa mengandung, boleh ke mintak masuk wad koprat lepas bersalin?

1 Balas

saya bersalin thn 2020 hari tu, masa covid tgh memuncak..jd masa tu suami xblh masuk teman, xpasti sop skrg..tapi saya gdm on diet jugak masa tu, tp lps bersalin alhamdulillah xde pape masalah, so request nak masuk wad koprat.. mmg kne request selepas dah selesai dan tak ada masalah..lps je selesai bersalin, cakap kat misi nak wad koprat..nnt dia akan arahkan suami ke kaunter hasil utk byr depo rm500, dan suami dh blh tunggu kat blik siap2 utk sambut kita..sbb lr mmg xblh masuk waktu tu..