HUSM KELANTAN

Hai assalamualaikum mommies semua.. maaf nak tanya, ada tak mommies yg pernah bersalin di husm kelantan? Boleh saya tahu macam mana prosedur untuk bersalin di sana?? #1sttimepregnancy

2 Balas

HUSM kna bawak pkaian sdiri.kat sana xde baju pink polkadot. skrg dlm proses renovate, suami xleh teman dekat LB.

skrg LB hosp tu tgh renovate. jadi dorg akan fokus yg btl2 sakit nk bersalin je. sy pilih bersalin di tumpat.

8mo ago

melawat boleh ..selain suami pon boleh melawat jugak ..dalam labour room pon boleh teman ..