Nipple crack

Salam mommies. Ad ad bca byk article yg mngtakan bahawa nipple kita akan crack at 1st time nk BF. So blh x klo sapu dlu nipple cream sblum bersalin @ ad x cdgn utk elak nipple crack? Sy first time mommy to be ni. Terima kasih mommies semua

1 Balas

klu bf mmg akn crack sbb kering n posture bf kurg betul. Bkn pestaim bf pn akn crack jgk wlupn ada pengalaman😂. so cari nipple cream yg edible. Kalau x, kena ingat utk lap puting b4 bf.