Epidural baik atau tak?

Salam mommies yang ada pengalman ambik epidural. Nak tnya apa long term effect ya. Org kata sakit2 pinggang. Nak tau semua org akn rsa effect yg sama ke. Boleh share2. Tq 😊😊😊

1 Balas

Saya dulu bersalin anak sulong ambik epidural. alhamdulillah anak dah 9 tahun, so far saya takde sakit pinggang @ sakit belakang. tapi side effect tu maybe depends pada badan masing2.

10mo ago

saya tak pasti prosedur dekat hospital kerajaan macam mana. mungkin boleh tanya nurse @ doctor mada checkup.