Baju budak

Salam mommies, sya ada baju baby kids clearance sale nk jual rm10-rm15 Smua fos disney baby fake brand hnm adidas dan ada girl hoodie kain mmg best..xp size tngal shelai 2 ja..berminat boleh pm ya. Tq

1 Balas

wsalam..hai puan..puan saya nak say something blh??😅maaf puan jika kata2 sy ni boleh menyinggung perasaan puan ..hurm...boleh tak lepas ni kalau puan nak buat iklan jualan barangan puan guna user name sebenar bukan guna tanpa nama..?? supaya bakal pembeli rs selamat untuk membeli dengan puan dan tiada seberang penipuan berlaku sepanjang urusan jual beli berlaku..diantara pihak puan dan user yang lain..sebab tak nak jadi macam dulu ada berlaku penipuan di TAP ni semasa urusan jual beli berlaku selepas dh buat transfer online lepas dah transfer barang tak dapat sampai ke sudah .harap ia tak berlaku lagi la... dan harap next time puan guna user name puan yg sebenar ea... maaf sekali lagi atas teguran ini..✌🏻 no hate just love❤️