Cara atasi mabuk

Salam mommies sy nk msuk trimister ke dua.. Anak yg no 3..tp mabuk kali nih teruk..xmcm yg sebelum nih..ade mse ok & x ok.. Bole share any tips x dr segi pmknan atau cara lain utk bg more tenaga ..skrg nih jd malas je rse..huhhuu.. Atau memg time mngndung cmni..ada x mommy2 mcm sy?? #bantusharing #pregnancy

1 Balas

maybe ank lelaki ..sy pun mabuk2 teruk.. dan baru 11week.. buat masa ne bile sy mual, sy mkn buah tembikai merah.. alhamdulillah ok sikit.. kalau yg lain tu sy muntah2.. yg ne ank no 2.. apepun sy doakn semoga sis sihat selalu ya.. ☺️