Ada ke baby yg lahir tahun yang sama?

salam mommies, sy mcm sedih la sbb anak first saya lahir bulan Jan 2024 then sy ter mengandung lg then now due date 2nd baby Jan 2025.. risau baby 2nd keluar pada tahun 2024 juga.. 😣 sy czer mom semoga Allah permudahkan utk sy 😭

6 Balas

maaf tanye...awak xamek pil perancang ke?sbb saya pon czer anak pertama...lahir jan 2024...ni tgh on suntikan depo

1mo ago

ohhhh okay2...xpe2 mungkin dh rezeki mommy dapat pregnant lagi...moga dipermudahkan urusan mommy dengan baby 💖

Ada awak. Kawan saya sendiri. Tapi dia bersalin normal. Semoga dipermudahkan segala urusan awak ye.

Sis nak tanya ada ambik perancang ke?

🥶🥶 semoga dipermudahkan urusan

sy pun dalam keadaan sama redho jela

4w ago

jangka buln dec

Awak ada amek perancang tak ?