Muntah berterusan

Salam mommies, sy baru masuk 11weeks, & muntah makin kerap. Makan sikit muntah, minum air pun muntah jgk. Doc just bagi ubat tahan muntah, dah mkn ubat tp still muntah. Ubat dah xberkesan. Sampai xde selera nk mkn apa2 lagi. Boleh bantu atau ada yg pengalaman mcm ni? Sy dah buntu nk buat apa.. btw ni 1st pregnancy

10 Balas

sama la dgn saya. sy pun alahan teruk. Sy mkn veloxin stp hari. rasa better even mmg ada mual tp at least kurang dan xmuntah. kalo bab mkn dan minum yang boleh membantu tu susah pn. pn kena try and error yg mana boleh krg kan mual tu. kalo sy mkn kacang2.