Vaksin ketika batuk selsema

Salam mommies smua, I nk tanya.. Ank sy 4 bualn.. Ade batuk dan selsema.. Tp. Doc bg Inject jgk vaksin bulanan tu.. Xpe ke?? Şu rsau plak ade side effect

2 Balas

Anak saya since sebulan dye kena selsema.. pastu nak dekat 2 bulan pon ada selsema balik. misi kata kerapkan penyusuan.. Kalau demam baru dorg x bagi cucuk rasanya.. untuk elak melarat lagi bahaya. kerapkan cuci hidung anak dgn sterimar. pastu guna balm pape yg sesuai utk batuk kahak & selsema. so far saya suka guna Minyak Asmak tu yg serasi dgn anak

dktr aware tak bby batuk dan selsema?

6mo ago

xpasti la sis sbb xde pengalaman pula. tp klu bby demam mmg misi kk x cucuk. sis pantau bby dlu ya.