positif covid

salam mommies semua. saya pregnant 6weeks. saya ada alahan teruk sikit. dan dua harini saya ada demam. i think demam sebab alahan. tp tak sedap hati buat test covid. ya allah. saya positif😭😭 risiko tinggi tak untuk kandungan saya? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

waalaikumussalam, stay strong ye awak. Semoga urusan awak dipermudahkan dan segera sembuh daripada covid. Aamiin 🤲🏻 Macam mana keadaan awak sekarang? Mungkin boleh share experience untuk ibu2 lain yg mungkin alami pengalaman yang sama