Kepala bayi lebih besar dari usia kandungannya

Hi salam mommies semua. Saya agak risau lepas tahu kepala bayi saya besar dua minggu dari usianya. Adakah itu normal? Badan bayi besar seminggu. Sebab saya pun ada sangkut gdm. Ada sesiapa tahu atau pernah mengalaminya tak? #firstmom #firstbaby

2 Balas

1-2 mggu okay lagi. jgn 3-4mggu baru tak normal

11mo ago

inn shaa allah, jgn risau and overthinking okay. nnt effect baby. doa ibu hamil mustajab. awak doa semoga semua nya baik2 sampai baby lahir😊.

normal

11mo ago

Alhamdulillah 😭 sebab ingatkan dia tak balance dgn badan jadi overthinking terus