Pendarahan awal kehamilan

Salam mommies semua, nak tanya minggu lepas i dah p klinik. Dah scan tapi baru nampak kantung je. Lpstu cakap kat dktor i ada spotting sikit. Lepastu dktor bagi ubat kuatkan rahim. So i makan jela smpai skrg non skip. Tapi darah masih keluar. Apa perlu i lakukan ? I dah blur and down je rasa 😔 #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

habiskan ubat tu dan banyakkan bedrest, jngn buat aktiviti berat/ angkat berat. Elakkan stress. klu dah habis ubat tu (selalunya utk tempoh 14 hari, dan masih ada spotting, jumpa doktor blk ya.