Iron tablet

Salam mommies sekalian.. saya nk tanya.. iron tablet / zincofer tu, function sama ke.. sbb kk bgi iron tablet, zincofer xde plak.. #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Sama. Cuma zincofer tu dh complete dgn vit.b, vit.c & folic acid dlm 1 tablet. Iron tablet ada kawan2 dia yg berasingan (vit.b, vit.c & folic)

2y ago

Sama2. Sbb ada certain ibu xboleh tolerate dgn zincofer..jd iron tablet & kwn2 tu kira pengganti zincofer ☺️