Naik turun tangga

Salam mommies, saya bru czer 1 hb 6 haritu.. Harini 3 hb 6 saya dh boleh discaj. Rumah saya kuarters tingkat 1, boleh ke saya naik tangga even perlahan? Bahaya tak? Siapa ada pengalaman kena naik tangga lepas brp hari czer? Thank you yg sudi jawabbb 😭😭#ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #bantusharing

2 Balas

Waalaikumussalam wbt Kalau czer takpa rasanya naik turun tangga… 1 bagus untuk peredaran darah dalam badan untuk elak darah beku… Dapat exercise…. Cuma better berhati2 waktu melangkah… Its okay momi kalau itu ja choice yang ada… Jangan stress Be happy

4mo ago

Baikkk, tenkiuu awakk🤧❤️

naik sekali je takpe. slow2. minta suami papah. then seeloknya nanti lepas habis pantang baru kalau nak keluar ke mana2 pun. naik turun tangga ni movement area luka tu banyak, risau jahitan terbuka nanti.