Uri ke bawah - 21 minggu

Salam mommies, saya baru je check kat HTJ dua hari lepas and dapat tahu uri ke bawah.. doc pesan jangan pergi urut mana2 cuma kalau mggu 28 pun ke bawah lagi, kena warded.. mommies ada pengalaman ke mcm mana nk bg uri tu normal balik? Risau nih 🥺

3 Balas

Maaf sis xada pengalaman Cuma doa lah dengan Allah ya Minta2 uri tue naik ketempat asal dia.. Sy 9 weeks scan bby siap ada cyst 3cm Rasa down giler, mana gn GDM & HB low.. Tp sy doa gn Allah semoga dipermudahkan segala nya.. Alhamdulilah GDM sy terkawal, semlm scan cyst sy dh xada.. now tinggal HB low.. Semoga Allah permudahkan urusan sis 😊

11mo ago

Iberet.. xberkesan pun,tp benda ni bg sy normal.. Sbb ni pregnant anak ke 3 Anak first & 2nd pun masalah ni 😅 Lepas beranak jew terus ok HB 😅

kandungan ke 2 pernah sekali uri bawah. sebelum repeat scan lagi tu saya buat kaedah ni. baring , kaki letak kat dinding. pastu time solat tu sujud lama sikit. masa repeat scan dah normal balik uri.

10mo ago

haa boleh cuba baring tu. insyaallah ok tu

Banyakkan berdoa sis. Memang tiada cara untuk naikkan uri sebab uri akan naik sendiri. Semoga dipermudahkan urusan.

11mo ago

Insha Allah. Tq ya ☺️