jus mamanariam

Salam mommies .. sapa pernah consume product Ni .. okay ke mommies ? Any feedback .. saya rasa mcm nk try baby baru 2 bln ,tpi sbb asyik muntah2 jadi risau Kat baby .. so tgk description product Ni mmg okay tuk alahan pregnant ..

jus mamanariam
2 Balas

Sy da cuba.. Dah nk abis 1 botol.. Alhmdulillah alahan dh xde msa kali ke 4 minum.. Skrg da nk abis 1 botol.. Syukur.. Hb pn ok..

Saya dh consume sis jus mamariam nie. Ok je alahan pon kurang. Tpi depends jugak dgn badan kita mcm mna.