Tak pernah sakit bawah tuu

Salam mommies, normal ke dah 33 weeks tapi tak pernah sakit ari2 atau sakit celah kangkang atau sakit bawah perut? Adakah ni petanda baby belum masuk laluan lg? Sy nak pegi scan esok, saje la tanya dulu sini kot ada mommy pengalaman yg sama. Harap2 semua normal.. satu je simptom yg sy alami sepanjang pregnant, perut mengeras kerap tp x sakit pun. Sakit pinggang pun takde jgk.. perut tinggi lg sy tengok, area bawah nampak kempis. Ke mmg mcm tu? Baby boy #firstmom #bantusharing Update : sy dah buat scan 3d, semua ok je. Kepala baby dah dekat bawah 🥰. Alhamdulillah

6 Balas

Tunggu sikit lgi..34weeks ke..sy lps round2 mall balik tu terus sakit kangkang..ni pon bru start sakit perut mcm tahan kencing..hri ni plk rasa sakit miss v 😅 mkin dkt mkin byk yg sakit..dlu pon sblm 34w biasa2 je..sementara xsakit apa2 tu sis enjoy dlu..nnti kan menyesal plk hehehe