meniarap

Salam mommies.. Normal ke baby 3 bulan dh pndai tido meniarap

2 Balas

tengok2 baby tu ye sis kalau baby suka tidur meniarap. sbb masih terlalu kecil dan xpandai nak pusing badan lagi. takut dia tertutup muka sendiri. sebaiknya kalau nampak dia tidur meniarap tu terus tukar position tidur.

Normal kalu tidur meniarap lgi okay sbb baby tak terkejut2.. yg penting selalu cek mase dia tidur sbb baby klu lapar terus gesek2 hidup dekat tilam

4y ago

Yke. Risau jgk tgb mlm trjga dia mniarap sendiri tdo