Prgnt 20w tp jtg baby laju

Salam mommies nk tya ad x yg sma mcm sya 20w jtg baby 166-176.doc kk srh mnitor fhr setiap hr klau jtg baby msh ttap lju.trkh detail scan lmbt lg.ap yg ptut sya buat?ad x mommies2 yg blh share pnglamn?tq

4 Balas

sy pregnant thun lepas ,jantung bby laju 178 .. terus kejar ke emergency naik ambulance , masuk air 2 botol.. rupanya sbb mak hydration itu yg buat jantung bby laju.. sblom tuu nurse ada tanya dah mkn ke belom.. sy jwb dah.. boleh jadi sbb lapar pun yee jga nurse ckp.. tp sy jwb dah mkn, terus kene kejar ke emergency.. tkut bby kenapa2 jee nurse ckp.. masa tuu kandungan ke 4 sy bby first...memang sy berharap sgt kali nii bby sihat smpai bersalin.. doc pun memang pantau habis laa kesihatan sy.. now anak first dah 1t5b .. 😁

hritu jantung bby saya laju.. LPs tu dia suruh mkn.. LPs mkn dah ok.. dia ckp sbb bby lapar..

pergi details terus je kt swasta .. 20w dorg terima dah untuk details

2w ago

In shaa Allah aamiin3..t.ksh byk2 ats doanya

maybe sbb lapar