Lendir putih tanpa darah .

Salam mommies, nak tnyaa , klau keluar lendir putih tapi x de darah ituu tanda nak bersalin ke , saya dah 37 minggu 4 harii perut mngeras x selalu selang 20 20 minit. #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

5 Balas

Sama. Saya pun 37minggu 4hari. Symptoms sama mcm sis tapi takde turun tanda lg. perut mengeras dah tak lembut lembut dah and sakit tulang bahagian kemaluan tu

2y ago

Alhamdulillah saya selamat bersalin normal baby boy 27/7/22 haritu. Tepat 38minggu kandungan. Sis dah bersalin ke?