pakar pemakanan

salam mommies nak tanya siapa pnh jmpe pakar pemakanan (gdm on diet)... biasa ape yg dia bt ms jmpe pakar pemakanan tu ya? ada amik darah ke?

2 Balas

Saya pernah sbb sanhkut bacaan gula x cantik msa bsp. Masa dgn dietitian, dia akan bagi jadual pemakanan seimbang ikut masalh kita. Saya ke kk sj. Jadi satu sesi tu ramai patient masuk sekali. Mcm meeting dh. So better sis banyakkan bertanya dlm tu nanti utk kepastian atas apa2 masalah. Mcm sy, dietitian xdan nk teliti buku pink, jd sy maklum yg saya twins pregnancy. Dr situ dia akan explain personal utk saya bab pemakanan. Lain sikit dr single pregnancy.

5y ago

X ada amik darah pn. Just dengar taklimat aje.

Sy jumpe pakar pemakanan sbb HB low . Pakar just terangkan sukatan protein, fibre, carbohydrate, vitamin yg perlu kite mkn seharian sikit tapi kerap (mngikut piramid makanan) mengenai gdm xpnh kene .