Berkaitan BF Inverted Nipple (Puting Tenggelam) + botol elak nipple confuse

Salam & hi mommies. Nak tanya sesiapa yang ada inverted nipple, macam mana cara susukan anak? Atau guna botol susu apa untuk elakkan nipple confuse. Untuk awal2 ni sy marmet dulu kolestrom & bagi guna syringe pada baby.

2 Balas

Wslm..mcm sy, sy guna nipple puller.. dia betulkn nipple kita..ada jual kat shoppe.. sy ada try jgk guna nipple shield.. tapi baby sy xnk sgt.. awk blh try..mana tau serasi..

Nipple shield