Ubat Zincofer

Salam mommies, nak tanya saya dah 12 weeks. Dr ada bagi ubat Zincofer. Tapi asyik muntah after makan. Mommies ada tukar ubat lain ke, kalau tak boleh makan Zincofer tu? (Tanya dulu pengalaman mommies, nanti saya refer doktor) Thank you :) #pleasehelp #firstmom

15 Balas

Assalammualaikum mommies, sekrang saya pregnent 15 week dan mengalami keguguran rambut yg banyak. Adakah normal ?

2y ago

wslm..normal sis..sy share pengalaman kwn sekerja sy ye..masa dia preggy anak kedua smua rambut dia gugur..means smpi botak akhirnya..tp lepas bersalin alhamdulillah rambut tu tumbuh semula mcm biasa..anak pertama n ketiga dia ok je..yg kedua tu je jd camtu..