7weeks1day

Salam mommies nak tanya .. normal ke ada masalah untuk tidur lena waktu malam masa pregnant ni .. rasa seksa sangat susah nk tidur malam .. dahla alahan siang teruk .. smua serba tk kena aje 😓 #firstpreganancy

2 Balas

Salam. Makin sarat makin susah nak dapat lena tidur malam. Moga dipermudah urusan ya, kena banyak sabar sebab lain orang lain pengalaman.

1y ago

Alamak yeke 🥺🥺 amin2 yrb .. InsyaAllah smoga dipermudahkan utk melalui 😢

Betul, saya bila ada time ngantuk nak tido saya manfaatkan sbb tahu malam mmg susah nak tido, saya masuk 7weeks pun mcmni

1y ago

Yeke 🥺 ptutla .. ingatkan saya seorang je msuk 7 weeks mcm ni .. susah gila nk tdur lena waktu malam .. mcm insomnia dah .. thank mommies sudi share