Set pantang

Salam mommies! Nak tanya boleh tak sarankan set berpantang yang okay dan berbaloi . Saya ada tengok ummialya , jamu jelita, sari ayu dgn nona roguy . Tapi tak tau yg mana berbaloii .

2 Balas

Sy tak beli set pantang. Beli loose je. Bengkung, krim param pilis tapel, mandian herba, tungku dgn minuman herba itu je hehe. Kalau awak nak, sy ada a few barang nak jual harga murah je sbb beli extra haritu🤣

1y ago

Sy ada krim param sari ayu, dengan bengkung vasia moden. 2 tu rm25 je sy bagi

set berpantang amway... terbaik