Berat Badan Tak Naik

Salam mommies, Nak tanya berat mommy semua naik sejak kandungan berapa minggu.Berat saya masa buka buku pink 56kg. Dah dua kali Checkup berat saya masih sama 56kg.Nurse dah mula tanya kenapa berat sama je. Sekarang saya 15minggu. Saya rasa mcm normal je sebab baby pn 15minggu tak sampai 1kg..Nurse nak sekurang2nya naik 1kg sebulan.Mommy semua mula naik berat berapa minggu? ?

2 Balas

masa sy bukak buku 59.9kg, lepas sbulan dtg check up timbang berat 59.2kg hahahaha nurse ckp okey je xde masalah pon , dia kata normal lah tu sbb sy muntah ii selera mkn xde lagi then bby pon bkn besar sngt

makan daging sis ..