Berat badan naik lagi 1kg dalam 1 minggu. Nurse Tanya pula kenapa berat badan dah naik 88kg = 89kg

#berat badan

Berat badan naik lagi 1kg dalam 1 minggu. Nurse Tanya pula kenapa berat badan dah naik  88kg = 89kgGIF
2 Balas

sbb dia nk naik. xyh takut nk jawab dkt misi pun. sy naik 3kg dlm 2 minggu. misi bebel tp apa blh buat, kita mkn pun xde la mkn sgt, takat apa yg boleh masuk saja.

1d ago

tapi misi Tanya dekat sya kenapa berat badan awak naik I cakap malam I tak ambil makanan

kadang kita tak makan banyak pun berat naik mendadak .. kalau kena misi yang strict memang kena buat eod bp 1-2 minggu .. malas betul rasanya nak ulang alik klinik

1d ago

betul akaa I pun rasa stress sikit masa ambil bp