Spray tasneem .

Salam mommies , nak tanya , adaa siapaa x pernah pkai spray nie , berkesan x ? #seriusnanya #pleasehelp

Spray tasneem .
2 Balas

Sy pakai.. Nak kata berkesan...utk anak sy pula xberkesan. 🤣 Sy spray je.. Dalam brp minit bangun.. Xtau la pasal apa... N then sy stop pakai tu bru dia tdo lena... Silap2 ibubapa baby yg ngantuk pakai nie.

2y ago

betul tu sya pkai kan anak saya x de kesan pun , bila x pkai kan okey pula tdo dia lama lagi

Salam mommy. Saya tak pernah try. Kalau spray yang ni tak berkesan cuba sebelum tu tukar pampers anak, susu kan anak sambil tu dodoikan anak dengan zikir ke. Pastikan pencahayaan bilik tu gelap