Bersalin csear

Salam mommies, nak tanya ada tak pengalaman ibu yang bersalin csear tapi tak sampai 2 tahun dah lekat balik. Kalau ada boleh share tak cara nak jaga kandungan mcm mane? Ape yang perlu diamalkan untuk tak effect pada luka parut lama? Sebb banyak lah cerita negatif dari yang positif. Kandungan nak masuk 9w. #unplannedpregnancy

4 Balas

sye anak 1y2m dpt tau pregnant lgi. Alhamdulillah spanjang pregnancy takdek pape sakit langsung dkt tmpt czer cuma kdg2 trase sakit blakang masa 3rd trimester je. nurse n doktor xdek bising pape masa sye bukak buku dlu. both pregnancies sye emergency czer 🫢 sye takdek amalkan apa2 supplement selain drpd ubat yg nurse kk bg. itu je. makan pun mcm biasa je takdek pantang2 masa pregnant.

8mo ago

Alhamdulillah yang penting momie dengan baby sihat kan. Tq momie 😘.

ank 1y detect pregnant, previous emlcsc poor progress. now pregnant 23w. yg penting jgn lasak. klu rasa xselesa kt tmpt czer, bawa rehat. elakkan toddler terjah kwsn abdomen.

8mo ago

inshaAllah, ibu pun jaga diri ya. enjoy your pregnancy journey

boleh search previous post dear. ramai je pregnant sebelom baby cukup 2tahum. awak xperlu dgr ckp org just follow apa yg doctor/nurse advise awak utk lakukan

8mo ago

most wc awak. enjoy your pregnancy journey okay😘❤️.

sebenarnya rmi je yg mcm sis.. bley tgk kt older post dlm grup nie..