Buah pinggang baby bengkak air

Salam mommies. Nak tanya ada tak mommies yg baby nya pernah dikesan ada buah pinggang bengkak air? Saya buat detail scan kt sonobee masa 18w haritu, sono nampak buah pinggang baby kembang sikit dua2 belah. Baby boy.. ada ke harapan untuk masalah ni hilang sendiri? Nnti apa jd lepas lahir?? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

12 Balas

Semoga dipermudahkan urusan. Nanti masa checkup inform nurse/dr. & tanya semua soalan tau.

bengkak berapa mm tu awak ?

8mo ago

Masa dpt detect tu bb scan 18w.. bengkak nya 3mm dan 4mm. Skrg sy 22w belum repeat scan lagi, igtkn nk tunggu apoinmen hospital yg KK dh bg 🥲