Waktu tidur & berjaga bayi 1bulan

Salam mommies. Nak tanya ada sesiapa disini ada bayi 1bulan? Macam mana nak susun atur jadual bayi 1bulan ya supaya ibu senang nak siapkan kerja rumah? Maaf saya 1st time mom. Masih banyak yg saya kena belajar #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

Sama la anak saya sebulan. Aritu fasa kene kuning asik tdo je. Ni kuning da baik, asik nak tdo kat pngku je. Bile letak kat katil/tilam dia, bangun dan nangis. Mmg tekejar nak masak, basuh baju, makan, mandi solat semua la. Harap sebulan dua je la macam ni . Utk sesuai kan dia kat dunia ni..semoga kite bertabah la.. mmg ujian jadi mak2 ni 😅 saya pon 1st time jugak

1y ago

Aamiin ya allah ya mujib. Moga kita dipermudahkan. Sambil2 tu kita nikmati fasa baby ya.