Swasta atau KK?

Salam mommies, mau tanya kamu prefer b'klinik di swasta atau KK? Kalau di swasta wajib buka buku pink di KK ka? Dan time bersalin boleh pilih antara hospital swasta atau hospital kerajaan ka? #advicepls

1 Balas

mne2 pon bole ikut kselesaan. jnji ade duit. tpi klau check kt swasta, brsalin krjaan kne perli skit la. n klau nk brsalin swasta kne booking 4 bulan awal sblom brsalin. klau gov, walk in je trus bile nk brsalin.