spotting / bleeding

salam mommies. Maaf sgt2 gmbr agak tak menyenangkan 🙏🏻 spe penah alami spotting mcm ni? ke dh kira bleeding ya 😅 skrg 8w tp scan 5w. sy dh pergi hosp, dr kata suspect missed miscarriage. dr suh tunggu 2 minggu. klinik swasta plak kata ok je scan kantung elok. mungkin implantation bleeding. baby blom nmpak, nmpak yolk sac je tapi dr kata sihat je. spotting xde kuar ketul2 pun. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

spotting / bleeding
8 Balas

Sy bleeding bgni 1st pregnancy sy.Pg clinic scan2 npk sac ja, kna refer hosp besar. Lepas tu tropong sna sini, doc ckap threatened miscarriage. Esoknya, keluar darah bgni la, makin bnyk lg darah lepas tu. Xlma, sy cfm miscarriage sbb sketul bulat2 kluar. 😞😞😞 p check lg Miss, kita doa yg baik2 sja