BREAST PUMP

Salam mommies , boleh suggestkan tak breast pump jenama apa yang bagus dan harga tak terlalu mahal. #pleasehelp

9 Balas

sy beli bp yg wearable, wireless. senang nak pump sambil buat keje. sy beli brand autumz yg marvel edition. beli kat shopee, murah sikit. ramai bg feedback suction dia tak sakit. sy beli pun sbb dia ada 2 size utk nipple, 21mm dan 24mm. so senang nt boleh try mana yg sesuai and tak buatkan breast melecet bila pumping. tp sy pun tak try lg, sbb baby tak keluar lg.

saya guna yg ni. breastpump ada byk jenis. kalau nak senang compare sis study dulu jenis2 pump yg ada lepastu pegi kedai brg baby utk consult then baru buat pilihan nak beli yg mana. kdg ada yg org pakai bagus, kita pakai sakit. jd susah utk ikut suggestion org kalau brkaitan bp ni.

cuba awak cari kedai yg buat sewaan breastpump atau pon kedai yg boleh test dulu breastpump tu. lebih memudahkan. seller boleh guide awak dlm pemilihan breastpump tersebut☺️

Wassalam.. sy beli jenama moozi.. sedap pakai..xbunyi bising sgt.. ada beberapa mode blh adjust.. bila pakai dlm baju pun xnmpk jelas sgt

sya pkai Pump on the go.. best.. suction kuat.. ade yg botol ade yang handsfree..total harga dlm rm 300-400

sye guna wearable moozi s18. silent x bulky, cpt je kosong breast. hrga pon murah je. rm200 for single.

bole pergi kedai utk ukur saiz nipple dlu..takot salah saiz

Pumponthego. Tgh promo skrg. Harga ok!

Autumnz