pump susu

Salam hi mommies boleh suggest x pump susu apa yg best and berbaloi untuk beli?

2 Balas

kalau nk guna tahan lama/heavy duty based on reading la beli yg berkualiti. harga pn of course on higher side. macam madela/spectra. kalau tak guna pun boleh jual balik second hand still high demand org nak. tapi ikut baca2 pengalaman ibu2 sini ada je beli harga biasa2..bumble bee, autumz, tapi ok. boleh je sis pergi kat kedai mcm tateh utk tgk2 survey. then compare harga kt online mcm shopee

spectra & haenim