Luahan hati .

Salam mommies, apaa yg patut saya buat , saya baru je melahirkan , tapii emosi saya terganggu , saya baru melahirkan 9 hari tapii suami saya asyik marra saya, lagi ii dengan mak saya yg jaga makan saya semasa pantang , seolah olah apa yg mak saya buat terbaik untuk saya semua suami bisingkan , sayaa rasa mcm nak gila pun adaa . Sedih sangat kadang bagi bby susu pun tahan je air mataa tu. #pleasehelp #firstbaby #firstmom

4 Balas

ape2 pun awk jg emosi awk sendiri dlu.suami awk x fhm dgn situasi awk skarang.klau die fhm die xkan marah..awk sepatutnya dpt rehat y ckup dn jagaan y baik.kdg2 kite kena pentingkan diri sendiri..bkn nk memberontak or melawan..tp utk kebaikkan utk diri sendiri.tekanan dlm berpantang amat bahaya..mcm2 blh jd..mintak d jauhkan.tolak tepi suami nk bising ke ape..selagi awk x bt salah..die x bersyukur awk dah berjuang lahirkan ank dia.semoga Allah permudahkan urusan awk

sya sndiri mgalami yg sma cuma bezanya saya xda jaga..somipn sbuk dgn kja dia..sya sndirian..ank2pn sy urus sndiri..tmpt sy ni atas air tinggal kna angkat air segala..syukurla sis ma c ada jaga sis laupn somi sis x fham xpa dengar kan saja..mana bleh bncang ya bincang..lau x bleh..diam pntingkan diri n baby..t dah shat ssungguhnya barula bncangkan smula..yg pnting n utama jaga diri dulu..

Salam mommy. Moga mommy kuat ya. Bila partner tak sokong lagi la menyedihkan. Mommy cuba cakap baik² dengan suami yang mommy tertekan bila suami perangai macam tu. Minta dia juga tolong semasa mommy berpantang. Moga dipermudah urusan ya.

wslm..bangkit awk..jgn pduli..sabar demi baby n diri sndiri..