Luahan hati .

Salam mommies, apaa yg patut saya buat , saya baru je melahirkan , tapii emosi saya terganggu , saya baru melahirkan 9 hari tapii suami saya asyik marra saya, lagi ii dengan mak saya yg jaga makan saya semasa pantang , seolah olah apa yg mak saya buat terbaik untuk saya semua suami bisingkan , sayaa rasa mcm nak gila pun adaa . Sedih sangat kadang bagi bby susu pun tahan je air mataa tu. #pleasehelp #firstbaby #firstmom

4 Balas

wslm..bangkit awk..jgn pduli..sabar demi baby n diri sndiri..