Pengalaman Bersalin Hosp Sg Buloh?

Salam mommies. Ada yang sudi share pengalaman bersalin di hosp sg buloh? Suami blh teman ke dalam LR? lama tak tunggu untuk dapat katil & naik ke wad? Tq mommies #bantusharing #ingintahu

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sekarang ni suasana hosp lain dari dulu kerana ramai admission utk covid. Dan setiap hosp sering tukan prinsipal mereka demi keselamatan pekerja disana jugak..ada yg benarkan dan ada yg tdk walaupun kerajaan atau swasta..tp kelonggaran lbh bg swasta sbb byran tinggi..cuba sis telefon pada hosp berkenaan utk maklumat kini.

Baca lagi

Bersalin normal suami boleh teman asalkan buat rtk & result negatif Czer tak boleh. Utk dpt katil dan wad tu tak pasti sebab bergantung pada kes puan. Masa lawatan cuma 15 minit shj skrg ni.

Baca lagi
TapFluencer

Saya pun plan nak bersalin HSB. Kawan saya ckp senang dpt katil. Melawat tu tk tanya plak. Sis due bila ya?

4mo ago

Saya due 20.8 puan. Harap harap senang dapat katil. Ada baca komen dkt atas melwat hanya 15min saja

TapFluencer

Komen untuk up kan pertanyaan 😊