Pengalaman Bersalin Hosp Sg Buloh?

Salam mommies. Ada yang sudi share pengalaman bersalin di hosp sg buloh? Suami blh teman ke dalam LR? lama tak tunggu untuk dapat katil & naik ke wad? Tq mommies #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Sekarang ni suasana hosp lain dari dulu kerana ramai admission utk covid. Dan setiap hosp sering tukan prinsipal mereka demi keselamatan pekerja disana jugak..ada yg benarkan dan ada yg tdk walaupun kerajaan atau swasta..tp kelonggaran lbh bg swasta sbb byran tinggi..cuba sis telefon pada hosp berkenaan utk maklumat kini.