Kencing Kotor

Salam mommies. Ada x mommies yg asyik kencing kotor je tiap kali check up tapi selamat jugak lahirkan baby sihat? #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Waalaikumussalam. Saya mommy✌️ Tapi xla kerap. Pernh alami kencing kotor time mgandung. Minum banyak air ye mommy. Time kena uji kencing kotor ni.. Suami dok bebel.. Haha. Sebab sikit sngat minum air. Tu yang jd macam tu Moga cepat sembuh mommy. #TAPSupermoms #TAPactiveusers