Induce or tunggu turun tanda?

Salam momies semua. Kalau anda pilih yga mana ya bgi yg berpengalaman. Induce or tnggu turun tnda. Sya next week cecah 40 weeks dh. Mmg tk de tanda awal langsung. Baby anggaran berat 3.5kg. Saya tk de GDM. Cuma tmpt nk ke hospital tu jauh dlm 1jam 30 minit. Plus sya ada GBS, doktor saran kan drip antibiotik dlu sblum baby keluar tp sekurang2nya 2 kali drip ambil masa 8 jam sblum bersalin. Kalau momies semua di tmpt sya, mommies pilih yg mana? Sya cuma ingin thu pendapat momies semua. #1stbabby #bantusharing #advicepls #mommybuntu

1 Balas

ikut saranan dr lah. dr tau keadaan kita, apa yg terbaik utk kita. lagipun baby dah 3kg tu