Putus susu badan

Salam momies nk tny. Bila kte dh makan ubat keringkan susu badan, breast kte tetap kne pump kan ? And selalu berapa lame breast kte akn kosong ye ? Tq momies. Jgn kecam ye. Stiap orang masalah berbeza. Harap maklum. Tq 😊

1 Balas

wassalam.kalau sya..kering sndri je.. pump skit skit je ..mcm lmbt kan wktu pump.. kalau dlu pump stiap 3jam..skrg jarakkan ke 5jam bru pump.. lps tu. anak pon dh mnum susu formula je.. puasa pulak.. lama lama kering sndri ..dalam 2-3 mggu je... tetek automatic jdi lembik dn x keras dh. mcm tu la

1y ago

Oh ok fhm. Tq sis ☺️☺️☺️