37 minggu keluar lendir putih dengan coklat

Salam momies nak tanya saya baru 37mnggu.. smalam perut mngeras skit belakang saya ke klinkk cek bukaan Dr bgtahu 2cm terus buat surat ke hospital..lama jgk tgu dkt hospital masih 2cm skit boleh kawal lagi...cuma mngeras je dia dtg dlm 10mnit...masa dkt pac tu saya dh start prasan kluar drh sikit tapi berurat tu..prasan dkt mangkuk tandas tapi Dr kata xbyk xpe dia bagi kluar pantau dkt rumah..so saya balik dan rasa belum tanda bersalin lagi sbb masih awal..dan hari ni kluar lagi darah sikit2, sy decide pakai pad perasan keluar lendir dgn coklat2 ni..masa ni nak smyg tpi perasan ada bnde mngalir dkt bawah..sy bru 37week..adakah ni tanda bersalin atau sebaliknya?#firstmom #seriusnanya #pleasehelp

37 minggu keluar lendir putih dengan coklat
17 Balas

37 mggu keatas baby dah matang and normal je jika bersalin , takde masalah